En aquest llibre, el cuiner i gastrònom Josep Maria Blasi presenta 59 de les millors receptes que Ignasi Domènech va recopilar i que us permetran preparar els plats més exquisits de la cuina clàssica i tradicional, adaptats als hàbits culinaris davui.
BIOGRAFIA AUTOR
Nascut a Barcelona, Josep Maria Blasi és llicenciat en Història de lArt. La gastronomia i la cuina en particular han esdevingut, però, la seva ocupació principal. El seu interès pel món de la cuina li ha arribat de la mà de la seva mare, la Montserrat, que davant de qualsevol dubte gastronòmic i/o culinari sempre posa per jutge suprem Ignasi Domènech.
És membre de «La Forquilla», el programa gastronòmic de Catalunya Informació. Ha col·laborat en temes gastronòmics al diari «Avui», «Descobrir Catalunya», Ràdio 4, TVE2 i Catalunya Ràdio.
Josep Maria Blasi es mostra especialment interessat en investigar i conèixer la cuina que ja no torna, la que es practicava especialment a la «Belle Époque»