Tenir una cuina petita no vol dir que haguem de cuinar poc ni de menjar malament. Es innegable, per, que hi ha receptes más adequades que d'altres: conví que preparem els plats amb pocs ingredients, de manera senzilla i sense embrutar gaires estris.
En aquest llibre trobareu una bona colla de receptes d'aquesta mena. També hi trobareu algun plat un xic más laboriós, perqué tenir una cuina petita no ha d'estar renyit amb allá que en diem fer un \"extra\" de tant en tant, si el plat s'ho val i disposem de temps i ganes.
Quan no tenim massa espai, l'organització és fonamental. Per així Marta Carnicero proposa un ampli apartat dedicat a recursos per assortir la cuina i us ofereix un seguit de receptes de preparacions básiques i versátils, moltes de les quals es poden elaborar amb antelació i conservar al frigorífic o al congelador. Algunes de les receptes que presenta estan pensades per a una persona; d'altres, per a dues, i d'altres (les más festives, o más adequades per compartir o convidar) per a quatre comensals.
Delicioses receptes per menjar bé, de manera variada i sense complicacions.