Ciencias Técnicas > Ingeniería > Ingeniería Química > Analytical Methods Of Food Authentication
Portada de Analytical Methods of Food Authentication

Analytical Methods of Food Authentication

Autor:Ashurst;
Categoría:Ingeniería Química
ISBN: 9780751404265
Springer nos ofrece Analytical Methods of Food Authentication en inglés, disponible en nuestra tienda desde el 31 de Marzo del 1997. Este volumen cuenta con un total de 368 páginas (1997).
Leer argumento »
Ver todas las novedades de cómics »

Argumento de Analytical Methods of Food Authentication

Food Authentication is an issue that has become increasingly important in recent years, due to the drive for more accurate and truthful labeling. This title provides a guide to the techniques available to
establish food authenticity, together with their associated strengths and limitations. It is aimed at food scientists and technologists involved in the issues of adulteration or fortification of food and beverages.
0
Ultimacomic es una marca registrada por Ultimagame S.L - Ultimacomic.com y Ultimagame.com pertenecen a la empresa Ultimagame S.L - Datos Fiscales: B92641216 - Datos de Inscripción Registral: Inscrita en el Registro Mercantíl de Málaga, TOMO: 3815. LIBRO: 2726. FOLIO: 180. HOJA: MA-77524.
2003 - 2019, COPYRIGHT ULTIMAGAME S.L. - Leer esta página significa estar deacuerdo con la Política de privacidad y de uso