Libros > Literatura > Societat valenciana en l"espill lingüísitc, La.: Què diuen les llengües quan parlen de nosaltes? Què diem de nosaltres quan parlem de les llengües?
Portada de Societat Valenciana en L"espill Lingüísitc, La.: Què Diuen Les Llengües Quan Parlen de Nosaltes? Què Diem de Nosaltres Quan Parlem de Les Llengües?

Societat Valenciana en L"espill Lingüísitc, La.: Què Diuen Les Llengües Quan Parlen de Nosaltes? Què Diem de Nosaltres Quan Parlem de Les Llengües?

Autor:Martínez Amorós, Juli;
Categoría:Literatura
ISBN: 9788497174503
Publicacions Universitat Alacant nos ofrece Societat Valenciana en L"espill Lingüísitc, La.: Què Diuen Les Llengües Quan Parlen de Nosaltes? Què Diem de Nosaltres Quan Parlem de Les Llengües? en valenciano, disponible en nuestra tienda desde el 18 de Julio del 2016. Disfruta del placer de la lectura con esta obra, y culturizate al mismo tiempo que te diviertes. Este libro cuenta con un total de 160 páginas , unas dimensiones de 21x15 cm .
Leer argumento »
Ver todas las novedades de libros »

Argumento de Societat Valenciana en L"espill Lingüísitc, La.: Què Diuen Les Llengües Quan Parlen de Nosaltes? Què Diem de Nosaltres Quan Parlem de Les Llengües?

Què diuen les llengües quan parlen de nosaltres? I què diem de nosaltres quan parlem de les llengües? Aquestes dos preguntes recorren l’assaig La societat valenciana en l’espill lingüístic i vertebren una obra que versa sobre les relacions entre els grups socials i les llengües que parlen –o que no parlen–. Al costat d’aquestes, l’autor planteja unes altres qüestions que conviden a la reflexió i al debat: per a què serveixen les llengües? Què ens fa usar-ne algunes per damunt d’unes altres? Són les llengües un espill on podem mirar-nos? I què veem en el reflex?
La societat valenciana en l’espill lingüístic, seguint l’esperit propi del gènere assagístic, exposa uns interrogants sense pretendre resoldre’ls de manera unívoca i analitza conceptes com la diversitat lingüística, el monolingüisme, el bilingüisme social passiu, el darwinisme lingüístic o els prejudicis i els nacionalismes lingüístics, entre molts altres.
Les llengües al món, la situació dels set idiomes propis de l’estat espanyol i, sobretot, les actituds de la societat valenciana envers les llengües relliguen aquest assaig, que esdevé un càntic a favor del multilingüisme i la convivència lingüística i alerta sobre el perill dels imperialismes i dels supremacismes lingüístics.
0
Ultimacomic es una marca registrada por Ultimagame S.L - Ultimacomic.com y Ultimagame.com pertenecen a la empresa Ultimagame S.L - Datos Fiscales: B92641216 - Datos de Inscripción Registral: Inscrita en el Registro Mercantíl de Málaga, TOMO: 3815. LIBRO: 2726. FOLIO: 180. HOJA: MA-77524.
2003 - 2019, COPYRIGHT ULTIMAGAME S.L. - Leer esta página significa estar deacuerdo con la Política de privacidad y de uso