Libros > Ciencias Humanas > Medicina > Aparato digestivo > Reflexions sobre les alimentacions contemporànies. De les biotecnologies als productes ecològics
Portada de Reflexions sobre Les Alimentacions Contemporànies. de Les Biotecnologies Als Productes Ecològics

Reflexions sobre Les Alimentacions Contemporànies. de Les Biotecnologies Als Productes Ecològics

Autor:Medina Luque, Francesc Xavier;
Categoría:Aparato digestivo
ISBN: 9788497889452
Editorial UOC, S.L. nos ofrece Reflexions sobre Les Alimentacions Contemporànies. de Les Biotecnologies Als Productes Ecològics en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 01 de Noviembre del 2010. Amplia tus conocimientos con este libro de ciencias humanas, perfectamente adaptado para todos los lectores por su cuidado contenido. Este libro cuenta con un total de 176 páginas , unas dimensiones de 21x14 cm (1ª ed., 1ª imp.).
Leer argumento »
Ver todas las novedades de libros »

Argumento de Reflexions sobre Les Alimentacions Contemporànies. de Les Biotecnologies Als Productes Ecològics

Tothom (que no es trobi en una situació anòmala) menja a diari. Les nostres alimentacions contemporànies, però, són part de les cultures i de les societats en les quals es desenvolupen i, com aquestes, es troben en una constant i continuada reformulació i evolució (està clar que avui dia no mengem com fa cinquanta anys, ni daquí a cinquanta anys menjarem com avui...). I les transformacions dels hàbits i de les estructures alimentàries afecten també tothom, independentment del gènere, de les classes socials, de les edats. Si una cosa està clara, però, és que les nostres alimentacions contemporànies generen debat i que, en molts sentits, marquen en bona mesura les nostres opcions destils de vida. En un moment de la història en el qual, molt possiblement, mai no hem menjat amb tanta seguretat -ni amb tanta autopercepció de seguretat-, les nostres consideracions sobre què mengem, don prové i com ha estat elaborat semblen estar més a lordre del dia que mai. En aquest sentit, les aportacions que presentem en aquest llibre ens porten a reflexionar sobre alguns daquests aspectes: des de les pors alimentàries globals fins els aliments locals; des del debat sobre les biotecnologies fins el consum verd, els aliments bio i lagroecologia. Són aportacions diverses (perquè diversos són els punts de vista des dels quals sobserva a diari la nostra alimentació) i interdisciplinàries (car lalimentació no és un camp que pugui ser abordat des duna única disciplina), perquè el fet alimentari és complex, polièdric, i necessita daproximacions al més obertes possible. Aquest llibre intenta recollir aquestes premisses.0

Ultimacomic es una marca registrada por Ultimagame S.L - Ultimacomic.com y Ultimagame.com pertenecen a la empresa Ultimagame S.L - Datos Fiscales: B92641216 - Datos de Inscripción Registral: Inscrita en el Registro Mercantíl de Málaga, TOMO: 3815. LIBRO: 2726. FOLIO: 180. HOJA: MA-77524.
2003 - 2019, COPYRIGHT ULTIMAGAME S.L. - Leer esta página significa estar deacuerdo con la Política de privacidad y de uso