Argumento de Manual Inglés Básico en Hostelería. Formación para el Empleo
Este manual incluye un material dirigido favorecer el aprendizaje teórico-práctico del programa docente Inglés básico en hostelería, el cual está desarrollado en profundidad mediante una estructura modular y adecuada para su aplicación en actividades de Formación para el Empleo. Se trata contenidos propios de acciones formativas transversales para el reciclaje, recualificación o reinserción laboral: § Planes de formación Intersectoriales y Sectoriales dirigidos a cualquier trabajador ocupado (cursos gratuitos), tanto a nivel estatal como autonómico. § Cursos de formación a trabajadores desempleados no basados en la obtención de Certificados de Profesionalidad. § Cursos de Formación Bonificada para Empresas.;0MÓDULO 1: My Name Is Peter. Nice To Meet You TEMA 1. What Is Your Name? Dialogue: Hello. What Is Your Name? The Alphabet To Be Introductions The Article Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 2. Where Are You From? Dialogue: Where Are You From? Countries and Nationalities Greetings Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 3. What Day Is It Today? Dialogue: What Day Is It Today? Days Of The Week Months Seasons Date Colours Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 4. What Is This? Dialogue: What Is This? Demonstratives Plural Nouns Numbers Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 5. I`m a Teacher. What Is Your Job? Dialogue: Im a Teacher. What Is Your Job? Jobs Adjectives Age The Time Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 6. This Is My Family Dialogue: This Is My Family Family Members Clothes Describing People Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 7. The Shopping List Dialogue: The Shopping List There Is / There Are Some, Any Vegetables And Pulses Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 8. Can I Have a Coffee, Please? Dialogue: Can I Have a Coffee, Please? Countable And un Countable Names Fruits How Much / How Many A Few / A Little Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 9. At the Greengrocer´s Dialogue: At the Greengrocers Present Simple Have / Has Got Shops Lo que hemos aprendido Test Actividades MÓDULO 2: I Would Like a Cup Of Tea, Please TEMA 10. What Would You Like To Have? Dialogue: What Would you Like to Have? Present Continuous Tapas Adverbs of Frequency In the Restaurant Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 11. Are You Ready To Order? Dialogue: Are you Ready To Order? Offers & Request Can / Could Ways of Cooking Describing Food Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 12. How Much Is It? Dialogue: How Much Is It? Beverages (Bebidas) Simple Past Price and Payment (Precios y Formas de Pago) Breakfast (Desayuno) Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 13. What Will You Cook? Dialogue: What Will You Cook? Possessive & Object Pronouns The Saxon Genitive Fish and Seafood The Future Tense Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 14. The Chef Recommends Dialogue: The Chef Recommends Conditional Suggesting and Recommending Meat Poultry and Game Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 15. My Apologies, Sir Dialogue: My Apologies, Sir. Useful Complaint Words Tableware Dealing With Request Desserts Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 16. Welcome To Our Hotel Dialogue: Welcome To Our Hotel At The Hotel Reception Hotel Staff Present Perfect Useful Vocabulary In a Hotel Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 17. Can I Book a Room, Please? Dialogue: Can I Book a Room, Please? Already, Yet, Just and Still Rooms (Habitaciones) Useful Expressions Lo que hemos aprendido Test Actividades TEMA 18. I´m Very Sorry Dialogue: Im Very Sorry Complaint and Apologies Time Prepositions Place Prepositions Lo que hemos aprendido Test Actividades Anexos Glosario Bibliografía