Argumento de La Cuina del Cabanyal
Encuadernación: Rústica
En Million Dollar Baby, Morgan Freeman diu que pareix que hi ha gent irlandesa per totes bandes, o que voldria ser-ho per a explicar les simpaties que despertava la boxejadora Maggie Fitzgerald. També per totes bandes hi ha gent del Cabanyal o que diu tindre arrels en este poble mariner de València. Este és el motiu pel q ual el present llibre donarà per a moltes interpretacions, perquè en cada casa on hi ha un cabanyaler pot fer-se un llibre de cuina distint
En tot cas, algú havia de ser el primer en posar per escrit la gastronomia essencial i canònica de la València marítima. I ho han fet Marisa Villalba i Felip Bens. El Cabanyal va emergir de la mar i a vora mar varen créixer els seus fills, que transmeteren de generació en generació un ric patrimoni cultural. La del Cabanyal és una cuina popular, que naix de gent humil i treballadora. A sovint la necessitat incentiva la imaginació. És evident que, partint duna matèria primera senzilla i del peix més econòmic, els nostres avantpassats foren capaços de fer-nos hereus dun compendi gastronòmic extraordinari.0