Libros > Tiempo Libre > El romesco : història, tècniques i receptes
Portada de El Romesco : Història, Tècniques I Receptes

El Romesco : Història, Tècniques I Receptes

Autor:Solé i Torné, David;
Categoría:Tiempo Libre
ISBN: 9788496035713
Cossetània Edicions nos ofrece El Romesco : Història, Tècniques I Receptes en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 01 de Septiembre del 2003. Amplia tus conocimientos con este libro de tiempo libre, perfectamente adaptado para todos los lectores por su cuidado contenido. Este libro cuenta con un total de 160 páginas , unas dimensiones de 24x17 cm (1ª ed., 1ª imp.).
Leer argumento »
Ver todas las novedades de libros »

Argumento de El Romesco : Història, Tècniques I Receptes

Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Romescos amb pebrots: la socialització de la picada, ha estat fet amb l'objectiu de difondre al màxim les característiques de la salsa o picada més internacional que tenim a Catalunya: el romesco. Un llibre que pretén conèixer l'origen i la història del romesco però que alhora vol divertir tothom que el llegeixi. I és que també hi podem trobar receptes, curiositats, anècdotes... i fins i tot el paper que juga aquesta picada a Internet. Pel que fa a les receptes, a més de les tradicionals amb peix i carn, en podem trobar d'altres que de ben segur ens sorprendran i que no tenen res a veure amb el que la majoria de gent fa a casa seva.0
Ultimacomic es una marca registrada por Ultimagame S.L - Ultimacomic.com y Ultimagame.com pertenecen a la empresa Ultimagame S.L - Datos Fiscales: B92641216 - Datos de Inscripción Registral: Inscrita en el Registro Mercantíl de Málaga, TOMO: 3815. LIBRO: 2726. FOLIO: 180. HOJA: MA-77524.
2003 - 2019, COPYRIGHT ULTIMAGAME S.L. - Leer esta página significa estar deacuerdo con la Política de privacidad y de uso