Encuadernación: Cartoné
Després de vendre més de 15.000 exemplars de ledició de luxe i ser traduïda a 5 idiomes, lobra definitiva dEl Celler de Can Roca es publica ara a un preu molt més assequible i en un format 'redux, més estàndar i manejable, amb tots els continguts de loriginal i il·lustrat a tot color: 480 planes dhistòria, receptes, processos creatius i valors en què es fonamenta el millor restaurant del món.
En aquest llibre, els tres germans Roca Joan, Josep i Jordi expliquen en primera persona els secrets dun restaurant que sempre sha caracteritzat per la seva cuina destil lliure, la seva capacitat innovadora i una enorme efervescència creativa generada en sintonia per tres caps pensants. Joan al capdavant de la cuina salada, en Jordi de les postres, i en Josep dels vins i la sala. Al llarg de gairebé 500 planes, els tres germans Roca guien el lector a través de la seva història, la seva filosofia i les tècniques utilitzades en prop de 90 receptes.
Lobra de referència del Celler és un llibre de gran format amb originals acabats de gran qualitat, il·lustrat a tot color amb imatges dels prestigiosos fotògrafs David Ruano i Francesc Guillamet. També inclou un dietari amb les impressions dun dia viscut al Celler per lescriptor Josep Maria Fonalleras i un catàleg raonat dels 245 plats més destacats de la història del Celler.