Bolets. La saó de boscos i prats és el cinquè llibre de la sèrie Amb Gust de Mediterrani.
En aquesta ocasió us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d'actualitat.
MARIONA QUADRADA (Reus 1956) es va llicenciar en filologia catalana lany 1979 per la UB. El 1984 va crear lescola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. Lany 1996 va presentar la ponència El Paisatge de Secà dins làmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. JOSEP BORRELL Realitzà estudis darquitectura. Estudià disseny i fotografia a lescola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfica en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes darquitectura, fotografia i moda i ha il·lustrat també catàlegs dart. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma i ha realitzat reportatges fotogràfics en 31 països. Amb Cossetània ha publicat tots els llibres de la col·lecció Amb Gust de Mediterrani; Els millors plats de lÀvia Remei i Les millors postres de lÀvia Remei.