0 productos
Entrar en la cesta
Colecciones destacadas 
Colecciones > Cos de Técnics Especialistes P.I. de la Generalitat de Catalunya

Cos de Técnics Especialistes P.I. de la Generalitat de Catalunya

de Ed. Adams Colección de cómics editados en España por Adams con 1 volúmenes en blanco y negro . Ya están disponibles todos los volúmenes de esta colección (serie cerrada)
Nova edició, tot el que li cal saber per formar-se i presentar-se a les proves selectives d’accés de promoció interna als cossos de Tècnics especialistes del grup de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. Aquest volum desenvolupa el contingut del temari oficial, publicat per la Resolució JUS16652009, de 10 de juny (DOGC núm. 5403 de 18062009). A més, conté qüestionaris i supòsits pràctics. Entre els 15 temes que inclou es tracten matèries de Dret Penal, Dret Penitenciari, Criminologia i Psicologia d’una manera rigorosa però també amena i dinàmica. Amb tot això, considerem que aquest llibre constitueix una eina bàsica per introduir-se en la realitat penitenciària a l’àmbit territorial català.
Listado de cómics de la colección
Selecciona todos los Cómics de esta colección
Ultimacomic es una marca registrada por Ultimagame S.L - Ultimacomic.com y Ultimagame.com pertenecen a la empresa Ultimagame S.L - Datos Fiscales: B92641216 - Datos de Inscripción Registral: Inscrita en el Registro Mercantíl de Málaga, TOMO: 3815. LIBRO: 2726. FOLIO: 180. HOJA: MA-77524.
2003 - 2015, COPYRIGHT ULTIMAGAME S.L. - Leer esta página significa estar deacuerdo con la Política de privacidad y de uso